Celebrem les festes de Nadal amb el nostre projecte de primària més festiu!

Vivim les festes projecte d'educació primària

Ara ve Nadal… i amb el Nadal unes vacances escolars ben merescudes. L’equip humà de Didacta+ us vol desitjar un bon final de trimestre fent-vos un regal: un tió retallable que podreu fer a l’aula amb els vostres alumnes!

Aquest recurs que avui us regalem és un dels documents de consulta d’un dels projectes innovadors per a primària de la col·lecció Pal de paller:

Vivim les festes!

 El projecte de Primària Vivim les festes! us proporciona eines motivadores per celebrar totes les festes pròpies de la cultura catalana!

El projecte de Cicle Inicial de Primària Vivim les festes! ens proposa un viatge al llarg del curs fent parada a les festes més destacades de Catalunya durant l’any, des de la Diada fins a Nadal; i des de Nadal fins a Sant Joan. Aquest viatge ens permetrà treballar amb els alumnes conceptes clau com són el pas del temps en la natura i en les persones, el calendari, els mesos de l’any,… i també les manifestacions culturals associades a cada festa: les receptes típiques catalanes com ara la dels panellets, poemes i cançons, personatges,… En definitiva, una manera col·laborativa i interdisciplinària d’entendre les tradicions com una deixa dels nostres avantpassats i la importància de mantenir-les vives perquè així mantindrem viva també la nostra cultura.

Projecte d'educació primària Vivim les festes. Activitat del quadern

Vivim les festes!, un projecte innovador amb el qual treballar el pas del temps a partir de les celebracions de la nostra terra d’una forma emocionant i vivencial!

Amb aquesta proposta coneixerem les tradicions i elements típics del Nadal, com ara el que acostumem a menjar, l’origen del tió, qui és l’home del nassos o la cavalcada de Reis. Tot això, ho farem treballant d’una manera interdisciplinària.

El producte final que proposem en aquest projecte d’educació primària consisteix a elaborar un vídeo promocional sobre les festes tradicionals catalanes, una activitat que els nostres alumnes podran ensenyar i compartir amb l’escola i les famílies, tot treballant i aprenent sobre com fer servir eines digitals. Amb Pal de paller de Didacta+ potenciaràs que els teus alumnes treballin les competències digitals mentre aprenen els continguts curriculars.

El projecte de primària Vivim les festes! us proporciona eines motivadores per celebrar totes les festes pròpies de la nostra cultura!

projecte de primària vivim les festes nadal

 

Descarrega’t el tió retallable aquí

Tens temps fins al 22 de desembre per descarregar el tió!

 

Vols conèixer més coses de les festes que ens fan ser qui som?

Demana’ns una presentació!

#BonNadal #Feliç2022 #celebrem

Open chat